Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggenrss  |  tw  |  tw  | 


Vragen?

Hoe moet ik me registreren?

Klik rechtsboven op ‘registreren’. Vul simpelweg de gevraagde gegevens in en klik op ‘account maken’. Je krijgt een e-mail ter bevestiging en kunt direct gratis advertenties plaatsen.

Hoe moet ik mijn advertentie aanpassen?

Zorg eerst dat je bent ingelogd. Klik rechtsboven op ‘mijn dashboard’. Je krijgt nu een overzicht van al je advertenties. Per advertentie kun je zelf wijzigingen, aanpassingen of toevoegingen aanbrengen en bewaren. Klik op het potloodje bij je advertenties om deze te bewerken, vergeet je aanpassingen niet op te slaan! Daar kun je ook foto’s aanpassen, een advertentie markeren als verkocht of een advertentie verwijderen. Door op de ‘x’ te klikken verwijder je de advertentie.

Waar zie ik de status van mijn advertentie?

Zorg eerst dat je bent ingelogd. Klik rechtsboven op ‘mijn dashboard’. Je krijgt nu een overzicht van al je advertenties. De status van je advertentie vind je hier ook terug. Je kunt zien hoe lang je advertentie nog op de site blijft staan, hoe vaak een advertentie is bekeken, of en advertentie eventueel nog in afwachting is van een betaling waardoor deze nog niet zichtbaar is of je kunt hem zelfs tijdelijk op pauze zetten (pauzeknop bij advertentie). Hiermee bestaat de advertentie nog wel maar is niet meer zichtbaar voor de bezoekers van Kittenbazaar.nl. Dit kun je bijvoorbeeld doen als iemand een optie heeft genomen maar de zaken nog niet afgehandeld zijn. Je kunt de advertentie daar opnieuw activeren door op de ‘playknop’ te klikken of misschien kun je de advertentie wel verwijderen om dat de zaak is afgehandeld.

Ik wil toch van mijn bestaande advertentie een Topper advertentie maken?

Het makkelijkste en het snelste kun je dit doen door de huidige advertentie te verwijderen en als nieuwe advertentie te plaatsen. Op het einde van het plaatsen van een advertentie wordt gevraagd of je een Topper advertentie wilt. Kruis deze aan en verzorg de betaling volgens de aanwijzing.

Vind je dit teveel een gedoe dan kun je ons ook een email sturen met het verzoek om van een advertentie een Topper advertentie te maken. De betaling geschiedt dan handmatig. Zodra de betaling binnen is zullen wij van jouw advertentie een Topper advertentie maken.

Mijn foto’s worden niet geupload?

Foto’s die je bij je advertentie toevoegt mogen niet groter zijn dan 500 Kb!

Ik heb geen idee hoe ik het allemaal moet doen!

Geen probleem. Mail ons (info@kittenbazaar.com) de gegevens en foto’s die je in de advertentie wilt hebben en wij plaatsen de advertentie voor jou op Kittenbazaar! Vermeld je telefoonnummer in de mail, mochten wij vragen hebben dan kunnen we dit telefonisch afhandelen.

 

-->