Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggenrss  |  tw  |  tw  | 


Adverteren voor bedrijven

Adverteren op Kittenbazaar?

Op Kittenbazaar mogen particulieren en bedrijven onbeperkt gratis adverteren. Dat is natuurlijk fantastisch maar misschien wil je wel meer en beter opvallen tussen al die andere gratis advertenties.

De specials van Kittenbazaar!

Wil je dat jouw advertentie nog meer opvalt? Dat kan door jouw advertentie voor € 12,50 als Topper te plaatsen. De advertentie zal direct opvallen door zijn Topper-label en aangepaste kleur, bovenaan in de categorie staan en afwisselend afgespeeld worden in de diashow op de homepage. Het is onmogelijk om niet gezien te worden!

Een Topper niet voldoende voor jou? Voor € 25,00 pimpen wij jouw advertentie tot een Advertorial waardoor jouw advertentie er volledig uitspringt. Probeer er dan nog maar omheen te kijken!

Wil je nog meer?

Ook dat kan! Voldoen de gratis mogelijkheden, Toppers en Advertorials nog steeds niet aan jouw idee van reclame maken en wil je nog directer met jouw kopers in contact komen? Laat bezoekers dan kennis maken jouw bedrijf, vereniging of stichting door rechtstreeks op onze Homepage of de advertentiepagina’s een advertentie / banner te plaatsen. Er zijn enkele plaatsen vrij!

Heb je interesse, wil je meer weten of kunnen wij je op een ander manier van dienst zijn neem dan contact met ons op.

Amanda de Groot

Kittenbazaar

amanda@kittenbazaar.com

0166-653803

 

-->